Desig a mar obert
Divendres i dissabte, 20h
Diumenge, 18h
En aquesta mostra es fan servir llums estroboscòpiques
L’Obrador de filosofia de la Sala Beckett ha iniciat aquesta temporada 2020-21 un nou projecte de reflexió teòrica, dramatúrgica i escènica, alhora que una nova manera de treballar, que ha implicat la complicitat creativa de més d’una trentena de companys i companyes durant vuit intensos mesos.
Vinculats i inserits a un dels eixos vertebradors de l’actual temporada de la Beckett, Violències de gènere i estructures de poder, hem decidit tractar el Desig: el desig no possessiu i el possessiu, la construcció del desig, els discursos del poder en relació al desig, el desig més enllà del cos i de la sexualitat, la hipersexualització del cos femení i la seva reapropiació, la intimitat…
La mostra pretén posar en escena algunes d’aquestes qüestions, i altres que se’n deriven, conjugant diferents llenguatges: text, moviment, música i vídeo-art.
G.Deleuze ens recorda que “el més difícil no és aconseguir allò desitjat, el més difícil és desitjar”.
La mostra és el resultat del treball col·lectiu de: Àfrica Alonso, Vìctor Bobadilla, Ana Bustamante Rosero, Carla Berrocal, Daniel Casanovas, Anna Collell, Júlia Coma, Marta Crespo, Meritxel Cucurella, Marta Duran, Vicka Duran, Matías Ezequiel, Maxi Galan, Alicia G. Reyero, Rosalía GT, Violeta Kokopelli, Lola Lagos, Miren Lopetegi, Helena Llongueras, Alícia Martí, Laura Masmiquel, Jose Mata, Helena Muñoz, Mara Ortíz, Gala Pozo, Elna Roca, Adri Rodríguez, Erik Rodríguez, Meritxell de Soto, Ariadna Torner, Pau Vidal i Pep Velasco.
Amb la col·laboració de: Raül Perales (direcció de moviment) Enrica Sirigu i Francisco González (vídeo-art) i Miquel Jordà.
L’Obrador de filosofia de la Beckett està coordinat per Jordi Alsina, Albert Reverendo, Andreu Rifé i Úrsula San Cristóbal.