La cuina
De dimecres a dissabte, 19:30 h
Diumenge, 18 h
No hi ha funció el diumenge 5 de gener
Funció addicional el dimarts 7 de gener a les 19:30 h
La història d’un restaurant emblemàtic que intenta sobreviure a Barcelona.
Entre plats, olles i amenaces, comença una jornada laboral a la cuina del Minvant, l’històric restaurant de menús de la família Marango, que ha passat de generació en generació, al barri del Raval de Barcelona. Abans, era una de les cuines més reconegudes de la capital, i ara intenta sobreviure a la pressió turística i especulativa d’aquesta ciutat. Fins on podrà bullir l’olla? Dins aquesta cuina plena de fissures, el món és un restaurant.
L’actriu i dramaturga Laura Aubert, i la companyia Els Pirates Teatre, s’inspiren en el clàssic contemporani La cuina, d’Arnold Wesker, per reubicar el drama en la Barcelona dels nostres dies i acostar-lo a la seva teatralitat, farcida de música i de fregolismes vertiginosos. A través de la vida de cuiners, cambrers, xefs o empresaris veiem com la ciutat esdevé cada cop més hostil pels qui l’habiten.
Autoria: Laura Aubert
Inspirada en La cuina d’Arnold Wesker, a partir de la traducció de Jordi Bordas i Coca
Direcció: Adrià Aubert
Repartiment: Laura Aubert, Bernat Cot, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Laura Pau
Escenografia: Enric Romaní
Il·luminació: Dani Gener
Vestuari: Maria Albadalejo
Composició musical: Ariadna Cabiró
So: Damià Duran
Coreografia i moviment: Robert González
Arranjaments instrumentals i material sonor: Pere Gual
Caracterització: Eva Fernández
Fotografies promocionals: Sergi Panizo
Tràiler: Marta Caravaca
Maquillatge i perruqueria – Fotografies promocionals: Inma Bono
Ajudant de direcció: Carla Coll
Atrezzo i producció: Montse Farrarons
Producció executiva: Marina Marcos
Comunicació i premsa: Anna Castillo i Ester Cánovas
Estudiant en pràctiques de regidoria (El Timbal): Xènia Arenas
Una producció d’Els Pirates Teatre i la Sala Beckett
Amb el suport del Convent de les Arts d’Alcover i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Agraïments: Enric Aragonès, Santi Aubert, Joana Blanch, Camila Espinoza, Aura Foguet, David Prieto i molt especialment, al restaurant Mas Ros, al menjador de La Beckett, a la Família Farrarons i a Pepa Bar a Vins per obrir-nos les seves portes i explicar-nos les seves experiències.